Share
Go down
avatar
Robin Hood
Admin
Posts : 14
Join date : 2017-09-22
http://crossbow-romania.board-directory.net

Resetare ink level HP Deskjet 3510/3515 factory default

on Sun Sep 24 2017, 13:07
A trecut ceva timp de când nu am mai scris ceva, şi probabil o să mai treacă...

Anyway, vă salut pe toţi şi vă mulţumesc tuturor celor care intraţi pe acest forum.
Nu câştig nimik din numărul accesărilor, dar mă bucur să văd că există interes.  Very Happy

Oarecum lovindu-mă de o problemă care mă sâcâia de ceva timp şi găsindu-i în final o rezolvare, mi s-a părut de bun simţ să o spun şi altora care se regăsesc în această situaţie. Nu intru în polemici despre cum se îmbogăţesc corporaţiile pe spinarea maselor, cred că o resimţim cu toţii. Important este cum combatem şi ieşim din această stare.

Să revin la subiect, este vorba despre resetarea nivelului de cerneală la imprimantă, după ce acesta a fost reîncărcat. Am aflat pe vremea când işi dădea duhul cea veche, un HP F2180 pe care am avut-o în uz toată facultatea, că exista o combinaţie de taste care îţi şterge toţi parametrii şi contorii interni şi o aduce la o stare de factory default.

Long story short, faceţi cum vă spun. Când o să am timp o să pun şi 2-3 poze.

Această combinaţie de taste funcţionează la HP 3515. Pt. alte modele trebuie să căutaţi combinaţiile corecte, sau să le ghiciti.

Procedure: Cu imprimanta stinsă, ţineţi apăsat SĂGEATA JOS () şi CANCEL (X) simultan, după care apăsaţi POWER, fără să le daţi drumul primelor două butoane. Ţineţi apăsate cele 3 butoane aproximativ 5-10 sec, până când apare meniul de selectare a limbii.

Daca aţi urmat cu atenţie instrucţiunile prezentate aici, atunci felicitări, v-aţi resetat imprimanta.

Un alt sfat pe care vi-l dau şi o să vă ajute şi mai mult decât combinaţia de resetare, constă în cum prevenim uscarea cartuşelor atunci când nu printăm cu săptălunile sau uităm să o facem săptamânal. Nimik mai simplu, umpleţi cu apă un recipient suficient de mic cât să încapă in fanta de printare, eventual cât mai aproape de cartuşe, ridicaţi clapele şi lăsaţi-l acolo. În felul acesta nozele işi vor asigura umiditatea din cutiuţa cu apa şi se vor usca simţitor mai greu. Astfel am asigurată o autonomie de aprox. 4 săptămâni, interval în care sigur îmi aduc aminte să fac un refill cu apă. În felul acesta am printat şi după 1 an de zile şi a funcţionat.

Eu personal folosesc cutiile goale de la ceara de păr, care sunt plate şi relativ scunde (3/7 cm), pt. a avea şi un centru de greutate scăzut. E important şi aspectul acesta, îndeosebi atunci când uitaţi de apă şi porniţi imprimanta. Nu se varsă... Very Happy

Revin cu alte sfaturi pe care le consider utile şi care nu au legătură cu specificul forumului.
Şi nu uitaţi, knowledge is power.
Numai bine.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum